tiistai 24. marraskuuta 2015

"Jatkossa voi olla ilman hampaita hankala ruokailla."


Luin aamulla kuntamme paikallislehteä, ja tämä tuli heti ensimmäisellä aukeamalla vastaan.

Miksi ihmeessä ihmisten tarvitsee olla niin ilkeitä ja suvaitsemattomia?  Tottakai ymmärrän, että on asioita jotka harmittavat ja saavat pahanmielen MUTTA voisikohan asiat ilmaista hieman nätimminkin? Epäilen, että elämässä on suurempiakin ongelmia kuin se, että jonkun koira syö kissan ruuat. Eläimet kulkevat kuitenkin niin vaistojen varassa, että eivät ymmärrä mikä ruoka on kenenkin - vaan "kaikki" ruoka on otettava vastaan jotta luonnossa selviää hengissä. Tai eihän ne luonnossa hengaile - mutta eläimellä on eläimen vaisto kun aikanaan on joutunut selviämään hengissä omin avuin. Vahinko sattuu, that's it.

En ymmärrä miksi tätä vihaa pitää viljellä ympärilleen, miksei voida kaikki yrittää elää sovussa ja löytää järkevä ratkaisu asioihin? Miksei asioita voi sanoa nätisti ja löytää toimintapa johon kaikki ovat tyytyväisiä? Esimerkiksi minun koira söi sinun kissan ruuat - ostan sinulle uudet ruuat pahoittelun kera ja kaikki ovat iloisia.

Minusta on todella lapsellista, että jollain tapaa (eläinrakas?) ihminen huutelee lehdessä, että katkoo jonkun koiran hampaat koska se on syönyt hänen kissansa ruuat.

Oikeasti nyt valoja ihmiset.. Järki päähän..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen saamistani kommenteista, mutta pidetäänhän sisältö asiallisena! :)