maanantai 7. joulukuuta 2015

Pohdintaa tulevasta viikosta


Tulevasta viikosta on tulossa melko kiireinen. Meillä koeviikko periaatteessa osuu sekä tälle, että ensiviikolle. Tällä viikolla on n. 4 koetta, ensiviikolla 2.

Töitä osuu tälle illalle, perjantaille sekä lauantaille. Huomenna on yrityslainsäädännön koe johon en ole käytännössä lukenut lainkaan. Aikaahan olisi ollut, mutta saamaton on niin saamaton on. Tänään pääsemme koulusta 11.30, joten minulla on aikaa lukea kokeeseen n. 12.00-14.30 kunnes alkaa jo iltavuoro töissä.

 
En oikeasti ymmärrä mikä siinä kokeisiin lukemisessa on niin hankalaa, ettei voi aloittaa ajoissa?! Aina tämä sama homma, että olen viimeisenä päivänä vasta lukemassa. Aina lupaan tehdä myös parannuksen ensi jaksolle, mutten kuitenkaan tee. Ärsyttävää. :D Turha siis ruikuttaa kun itse ongelmani aiheutan.

Ja kun huomisesta kokeesta on selvitty niin pitää heti alkaa lukemaan seuraavaan kokeeseen joka on keskiviikkona. Niinkin mielenkiintoinen aihe kuin materiaalit ja niiden valinta. Näiden kahden teoriakokeen lisäksi on 2 mekaniikan koetta jotka ovat käytännössä vain laskemista. Nämä kokeet eivät oikeastaan stressaa (vaikka läpi en ole päässyt ensimmäisellä kerralla kuin yhdestä :D) sillä niitä meillä on ollut joka viikko.


Kun tästä viikosta selviää, niin ensiviikolla on vielä maanantaina markkinoinnin koe sekä perjantaina kemian koe. Uskon, että näistä molemmista kokeista tulen selviämään ihan kunnialla. Tämän viikon sujuvuus stressaa siis enemmän kuin ensiviikon.

Toivon, että aikaa jäisi myös muulle kuin opiskelulle sekä työnteolle. Liikkumaan en ole kerennyt viime viikolla oikeastaan juuri lainkaan ellei lasketa koiran lenkitystä. Kerran taisin jonkinlaisen treenin vetää, jonka vuoksi reidet olivatkin monta päivää maitohapoilla. Toivon siis, että tällä viikolla energiaa ja aikaa treenaamiselle löytyisi enemmän.


Jotenkin odotan kuin kuuta nousevaa tulevaa joululomaa. Tämä jakso koulussa on ollut tosi rankka ja olen vain pistänyt menemään.. Nyt alkaa kroppa ja mieli huutamaan lomaa kaikesta! Vielä pari viikkoa pitäisi pusertaa ja se olisi sitten siinä.

On muuten tosi utopista ajatella, että puolivuotta koulusta on jo käyty. Jos loppu aika menee yhtä nopeasti niin tässähän ollaan kohta valmiita! :D Pääasia on, että mulla on kyllä ollut todella kivaa ja motivaatiotakin löytyy edelleen ihan hyvin. 

Hauskaa maanantaita kaikille. :) Millainen viikko teillä on tiedossa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen saamistani kommenteista, mutta pidetäänhän sisältö asiallisena! :)