sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Tämän viikon treenit


Tämän viikon vietimme Lapissa Ylläksellä ja sain treenaamiseen & liikkumiseen aivan uudenlaista motivaatiota ja puhtia. Kirjoitan reissusta ja ajatuksitani myöhemmin tänään lisää.

Sain kuitenkin hyvä ideoita treenaamiseen, uudenlaista motivaatiota ja halua liikkua sekä loma herätti ajatuksia tulevaan / mitä haluan tehdä.

Tällä viikolla olen liikkunut kuitenkin seuraavanlaisesti:

Maanantai: lumikenkäily 1h, hiihtolenkki luistellen 12km
Tiistai: hiihtolenkki 16km luistellen
Keskiviikko: lumikenkäily 1h, hiihtolenkki 12km luistellen
Torstai: kävely hieman yli 1h, hiihto luistellen 16km
Perjantai: hiihto luistellen 8km
Lauantai: vapaapäivä
Sunnuntai: tänään pyrin tunnin suht rentoon ulkoiluun kävellen ja hölkkäpätkiä tehden - tavoitteena ei kovin rankka treeni tänään

Olen yllättynyt oikeastaan omasta kunnostani. Pitkät lenkit eivät ole olleet turhia vaan kunto on oikeasti noussut vaikka en ole niitä ehtinyt tekemään kovin usein vaan esimerkiksi kerran viikossa. Säännöllinen kävely ja salilla käyminen on myös parantanut peruskestävyyttä ja kuntoa. Nyt tavoitteena on saada itsensä liikkeelle vieläkin useammin, ei vain kerran/pari viikossa vaan ottaa siitä todellakin osa jokapäiväistä elämää.

Luistelusuksia kokeilin ensimmäisen kerran elämässäni tällä reissulla ja oli kyllä mahtavaa!! En olisi ikinä uskonut, ja luonasi paremmin kuin oletin. Perinteiset sukset saisi kaikki polttaa, sillä sitä touhua olen vihannut koko elämäni eikä siitä tule mitään. Luisteleminen oli jotenkin rennompaa ja menevämpää - minä olen myyty ja aion ostaa sukset jos tännekin päin tulisi vielä joskus lunta. Kävimme myös lumikenkäilemässä ja hauskaa hommaa oli sekin - suhteellisen hyvä treeni jaloille jos menee umpihankeen tarpomaan!

Eiköhän tässä ole ihan hyvä viikko kasassa, joulusuklaat tosin antaa hieman 'tasapainoa' huhkimiselle. Ruotuun palataan viimeistään alkuvuodesta jolloin suklaaseen ei enää kosketa ihan tätä tahtia.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen saamistani kommenteista, mutta pidetäänhän sisältö asiallisena! :)